ЕВРОПЕЙСКА СРЕЩА НА МЛАДИ ЛИДЕРИ

АКСЕЛС с радост обявява началото на проект YOUNG LEADERS INTERNATIONAL MEETING, в който сме партньори на НПО SOS EUROPE от Рим, Италия. Проектът има за цел да насърчи участието на младите хора в демократичните процеси и гражданското общество, както и да подкрепи включването и участието на младите хора в подготовката, изпълнението и оценката на политиките посредством инструменти като структурния диалог.

SOS_Europe_logoЕдна от специфичните цели на проекта е да насърчи включването на младите хора в разработването или поправката на националното законодателство с цел подобряване на условията за младежта.

Приканваме ви да се включите и вие. Посетете сайта на проекта http://www.soseuropa.it/start-the-survey/ и отговорете на двата въпроса в нашето проучване. Въпросите са преведени на 12 езика в края на страницата. Вие можете да отговорите на английски или на български език.

Четирима младежи, попълнили анкетата, ще имат възможността да посетят Рим през октомври 2017 година и да участват в тридневна среща с техни връстници, за да обсъдят ролята на Европа и бъдещето на младежта.


This entry was posted in Новини, Партньорски проекти, Предстоящи, Събития, Текущи and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *